Op woensdag 22/11/2023 was VSOR te gast bij één van onze partners, namelijk de firma Deprez in Kortemark. Nadat de bestuursvergadering was afgewerkt, werd er vanaf 15.00u een geleid bezoek georganiseerd voor alle leden die zich hadden ingeschreven voor deze interessante onderdompeling in de wereld van allround logistieke oplossingen in de voedingssector, de bulkgoederen en de recyclage van diverse materiaalstromen waaronder bouw- en slooppuin.

Johan, Jeroen en Rik hebben ons in 3 groepen vakkundig begeleid en ons met hun rondleiding een masterclass in efficiëntie gegeven. We hebben geleerd hoe de werknemers bij Deprez maximaal hun tijd kunnen besteden aan hun kerntaken. We hebben kennis gemaakt met de “Giraf” het volautomatisch stapelsysteem dat werd ontwikkeld door de firma Deprez zelf en waarmee ongelimiteerd in de hoogte kan gestapeld worden. Last but not least hebben we ook een demonstratie gekregen van de “ Solomon “ scheepsverlader voor bulkgoederen waarmee de firma Deprez genomineerd was voor de Innovation Award op de laatste editie van MatExpo.

Tot slot werden de 50-tal aanwezigen rond 18.00u verwend met een drankje en een hapje en was er de gelegenheid om na te kaarten over de rondleiding en aan netwerking te doen. 

Bedrijfsbezoek Deprez
Bedrijfsbezoek Deprez
Bedrijfsbezoek Deprez
Bedrijfsbezoek Deprez
Bedrijfsbezoek Deprez