In het mooie kader van de Salons van Edel heeft VSOR op donderdag 15/02 zijn 1e Nieuwjaarsreceptie georganiseerd voor in totaal ca. 140 aanwezigen. Hoewel door het vele verkeer niet iedereen er in geslaagd is tijdig aanwezig te zijn, was het een drukke maar gezellige bedoeling met vooral de focus om de aanwezigen de gelegenheid te geven te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Het publiek was dan ook een mooie mix van slopers, brekers en sorteerders met daarbij het merendeel van de partners, alsook een 40-tal VIP-genodigden.

De nieuwe voorzitter, Sven De Meuter, is begonnen met een korte reflectie op wat ons mogelijks te wachten staat met de op til zijnde verkiezingen en hoopt dat ook de nieuwe kabinetten zich bewust zijn van het belang van onze vereniging en de impact op de circulaire bouw en economie. Daarnaast waarschuwde hij nog eens voor het feit dat de administratieve last die onze leden voor de kiezen krijgen, nu echt wel moet ophouden om de eenvoudige reden dat het alleen maar extra kosten genereert, veel frustratie oplevert en onder geen beding bijdraagt tot de kwaliteit van onze producten. 

Vervolgens heeft de directeur, een overzicht gegeven van de dossiers en activiteiten waar VSOR zich in 2023 allemaal heeft mee bezig gehouden en welke overlopen naar 2024. Tevens zijn er een aantal nieuwe “ gewichtige “ dossiers in wording waarvoor VSOR aan alle aanwezige stakeholders heeft opgeroepen om tijdig bij betrokken te worden en met een aantal zaken zeer omzichtig om te gaan. Tot slot heeft Dino Henderickx nog een aantal targets aangehaald die voor VSOR prioritair zijn om in 2024 te realiseren en het moge duidelijk zijn dat de groei van de vereniging , kwaliteit en professionaliteit daar een belangrijk rol krijgen. Tot slot werden onze gewaardeerde partners bij de aanwezigen ook nog even individueel onder de aandacht gebracht en kon de echte receptie met een half uurtje vertraging van start gaan.

Bedankt aan alle aanwezigen

vsor_nieuwjaarsreceptie_150224_foto1
vsor_nieuwjaarsreceptie_150224_foto2
vsor_nieuwjaarsreceptie_150224_foto3
vsor_nieuwjaarsreceptie_150224_foto4